Monday, 25 June 2012

Masa untuk bekerja semula...

Hari ni dah kena masuk kerja balik...ikutkan badan dan kaki ku yang lenguh ni, memang nak sambung cuti je rase, tapi ape boleh buat, lama sangat dah cuti..udah2 la tu..huhu..

Achaner Sabah?  Acamtu lah die..hehe...rasa nak repeat lagi la Sabah..Sabah ni punyalah besar..3 hari 3 malam pun xabes pusing...Nantilah, lain kali pergi lagi...Pengalaman g Sabah ni bagi aku best, cuma sayang sebab tak semua tempat kitorang dapat pergi, pastu makanan dia agak tidak boleh masuk ke tekak (tapi aku habis je makan) dan yang paling aku suka adalah time snorkeling...best tersangat2 best...nak snorkeling lagi...

Tapi ada 1 benda yang buat aku serik..betul, xmau dah naik lagi..nak tau apa?  Canopy walk..rasa menyesal betul naik sebab penat gile, sakit betis aku yang amat, dan gayat gile..masuk RM3 je tapi kaw-kaw tinggi die bagi...ish2....

Cerita detailnya nanti aku post lagi ye..la ni camera pun tak bawak...t i story mory lagi ye...daaa...

5 comments:

Gda Hanum said...

bestnyeee wehhhhh. total bape ek agak2 kene ade duet?hahahahah.. nk g gakk..

mamabetty! said...

wahh besh nyer holiday!!
xsabar nk tgok gambar neh..hihi.. =)

zal88 said...

msti lg cntik kn ikan2 kt stu..

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

Gda..byk gak duit abes tuk tiket n penginapan gda..pnt simpan duit ni.hehe
mamabetty : sabo ye..hehe
leha : cantik bangat tp nemo xde..huhu

sue. said...

wuhuu,,,,bestnya jalan dgn kwn2..jeles..