Thursday, 28 April 2011

AF vs Maharaja Lawak

Yeah...yeah....finally dapat gak update blog ni..sejak2 tutt naik pangkat ni bz die sangat luar biasa sekali..tak t'capai dek tangan nak rekod surat...tp kalo nk rekod guna kaki rasenye tak tercapai dek akal lak....hehe

hari-hari minggu la ni dah xbosan dah dengan adenye Maharaja Lawak dan Akademi Fantasia....(padahal mmg xpenahnye nk bosan..astro kan ade...macam2 ade...) Maharaja Lawak tu memang dah dinanti2 dah...almaklumla sepupu i join...(ha, riak2..!!) AF tu mule2 cm xbape nk minat tp la ni dah minat lak aih.....ni yang susah ni...tiap2 ari mau main baling2 kuali ngn laki sebab nk tgk diary...hehe..

baru minggu ke-4 untuk AF n minggu ke-5 tuk ML tp dah ade yg b'takhta di hatiku...hehe.. untuk ML semestinye :
1. SEPAH    2. JAMBU  3.  NABIL  4. JOZAN
Untuk Af lak aku dah dpt calon yg bakal m'gantikan cha'ir lily (dulu cha'ir aku, tp i dah kawen, kene la bg kt lily..huhu) iaitu AFIF...hehe...aku suke tul kt dak ni sbb die budak botak yg comey....xsabo nk tgk die b'gelek minggu ni, almaklumlah, dpt lagu arab da...dak2 lain pun ade gak aku suke, cam ERUL, LENA, RAQIB...yg xbape nk suke pun ade iaitu NERA sebab die nyanyi tak best, harap muka je cun!!!(wah,kenyataan berani mati ni....hehe)

so, kawan2....marilah kite same2 menaikkan bil elektrik kite dgn menonton AF dan ML.. tengok jangan tak tengok...hehe

p/s: ade sape2 tau cmne nk g konsert ML??

4 comments:

heart tamimi said...

af xbesh langsung yg oi..xsukee..besh lg mentor..hoho

Mahajalawak mmng terbaikkkk.. =)

LiaNa YuSoF said...

haha.. chair aku ye... habis madu sepah dibuang... xpe, sepah tetap dihatiku... hahahaha... ko nye pilihan ati ML sama la cam aku.. tp aku nye start ngn Sepah, Nabil, Jozan... pstu ttbe I terminat Balas.. baru la Jambu.. hehehe.. yg lain, out.. hahaha... stakat ni, konsert tirai Af je dpt tgok, konsert mingguan haram xtgok lg, tp ML, tiap2 mggu harus tgok.. hehehe...

LiaNa YuSoF said...

oh lupe, kalau nk pegi tgok ML live at astro, jgn la malu2 n segan2 untuk jemput I n kwn2 yg len skali ye... hehehehehehe...

Ms mAmikO AbUrakOji said...

pujie:alamak,lupe gak nak gtw, i like mentor very da much gak..hehe
lily:no hal, tp masalah xtw tmpt lg ni...tp setahu aku die xbuat da kt bkt jalil, buat kt shah alam kot..