Tuesday, 24 April 2012

ape dia buat????

Atuyai..apa dia buat..??Mentang-mentanglah aku dah lama tak update blog, tetibe bukak je dah jadi lain lak ai..menci-menci!!!  Kembalikan dashboard ku yang asal, kalau tak aku tak nak update blog lagi..(padahal memang tak ade idea nak tulis..huhu)  Aku dah la tak pandai nak guna yang baru ni...tolonnnnnnnnnnnnn!!!!

5 comments:

Pupel Liyana said...

boleh ubah. pergi belah kanan sebelah gambo kecil tu. kembali ke muka lama.

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

oo..yeke?tocey2..

LiaNa YuSoF said...

tapi kan... best jugak yg baru ni.. hehehe...

zal88 said...

a'ah la same..ak bkk je trus da jd lain..trus xtau kt mne dashboard..tp da bc komen ni,leh la tkr balik ke asal..hehe

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

aku xpandai la gune yg baru ni lily, ha leha, apo laei, tukar la ye..hehe