Wednesday, 21 December 2011

I'm Backkkkkkk!!!!!!!!

Ntah back dari mana pun xtau la...hehe

sebenarnya nak habaq, la ni cheq dah bley duk mengarut2 kat blog ni..
yalah, dulu duk bz bebena la katakan..xtau duk buat apa, tapi mmg bz ja..
(gatai2 membzkan diri pun ada gak kekadang..hehe)

pasai apa cheq xbz lagi?pasai cheq punya pasai la...huhu...hamboi...gurau kasaq nampak...
ni nak habaq mai, la ni cheq dah bertukaq ke jabatan laen dah..
selamat tinggal kementerian kesihatan..kenang cheq dalam doa angpa na..

misti angpa tertanya2 la ni cheq kt mana..
AMARAN KERAS: dak lily, dak wana, dak moos n dak leha angpa semua jgn duk habaq kt depa na....

la ni cheq kt wisma putra...cheq sedang buat persiapan untuk ke luar negara....
angpa xcaya kan?cheq pun xbley nk caya...tu yg cheq mampu berangan ja...huhu
cheq ni nak g alamanda sorang2 pun xbapa nk berjaya, lagi nk ke luar negara....huhu
cheq masih di dlm negara...untuk lebih spesifik cheq duk keja kt Seksyen Dasar, UKAS,tingkat 3, menara usahawan, Presint 2, sebelah Jabatan Pendaftaran Negara, ofis dak lily tu...(saja nk promote ofis lily...hehe)

So, pengumuman buat semua, la ni cheq dah bertukaq dah cheq tersangatlah free...so, cheq akan cuba menghupdate blog cheq ni sekerap yg mungkin kalau cheq xbapa nk malas la...hehe

p/s: awat cheq duk ckp kedah ni??sebab la ni cheq duk ber YM ngn dak wana, kelahiran kedah katakan...ni terbawak2 la ni...hehe

3 comments:

LiaNa YuSoF said...

akhirnya update juge... setelah 5 bln bersarang blog ko ni.. hahaha.. cewah... siap gtau alamat penuh kedudukan bagai naaa... haha... kang xpasal2 ada org g carik ko kt opis.. baru tau.. kih3..

mamabetty! said...

haaa..bile ko pindah neh?? xtaw pon..waaa nape pindah??huhu..tempat baru besh x? nk pindah jgk la boley??hee

Ms mAmikO AbUrakOji said...

lily:alamak, aku terpk cmtu lak..ish2 ni soal keselamatan aku ni...huhu
cik pujie:i start pindah 12hb12..cantik x tarikh tu...tmpt baru ni bley la, cme lm tw nk wt ape lg..hikhik..nk pindah?di alu2kan pujie...hehe