Monday, 23 July 2012

27 hari lagi

Aduh...bile dah setahun tinggalkan puasa ramadhan camni lah jadinya...tetibe rasa cam tak larat bebeno nak berpuasa..tapi tak sabo nak raya...apa nak jadi ni dengan ko timah....ish2...pepagi dah rasa tak larat sesangat lah padahal pagi tadi sahur je..bile dah minit2 terakhir nak berbuka tu makin teruk lak siap cam nak tumbang dah..baru kena beratur beli murtabak dah nak pengsan lak ko kan timah...haish...

Sampai dah masuk bulan puasa pun cite pasal KK tak abes post lagi..malas sangat nak update blog..kengkonon banyak keje la, exam la..sudahlah, malas ckp lah malas..huhu..Ok, cite pasal KK ni wajib abes hari ni gak sebab hari ni je aku bawak kamera, sok lusa aku xnk bawak dah, buat berat beg aku je..Jadi saksikanlah cite pasal KK ni dalam next post ye..da...


p/s: Menaip dalam keadaan mata yg sangat mengantuk disebabkan oleh bangun sahur pukul 4.30..huhu

5 comments:

LiaNa YuSoF said...

hahahaha... ko siap da countdown aidilfitri ea.. hahahahaha...

kalau xlarat, buka la.. jgn smpai pengsan pulak.. huhu..

efa said...

sy lg 41 ari.. huhu.. ha'a la timah.. aku pun pose tahun ni mcm down smcm je.. sngat mls keje, mls mask, mls g traweh, mls setle hal kawin, mls kemas umh, mls sume benda kecuali tido.. asyik nk tido je.. haish..

zal88 said...

siap da countdown tu..klau xlarat truk sgt,bukak je la pose timah..
cik..ak pun rse mls gak..rse nk tdo je..haha

zal88 said...
This comment has been removed by the author.
Mrs mAmikO AbUrakOji said...

li : mmg dah kene kira dah li..duit raye pun dah boleh mule kira2 kot..hahaha

moos : ko pnt kot moos, byk keje, tu yg rase mls je tu..rase berdebor2 dah mai lum?

leha : ko dh kawen, tu yg rase nk tdo je..hahaha