Monday, 24 September 2012

Ape dah jadi....

Ape dah jadi ni..lain yang dirancang, lain pulak yang jadi, tapi nak buat cmne, terima jelah dgn hati terbuka...cm kronik je aku ni, padahal xde pape pun..hehe

Antara perkara yang dirancang :
  • Pergi kelas : laki hantar, balik kelas : tumpang kawan rara
  • Balik dari kelas terus siap2 balik kampung mertuaku
  • Hari Ahad pergi kenduri kat Melaka - kenduri kawanku kt P8 ni xdapek nak poei...huhu
Perkara yang terjadik pulak :
  • Pergi kelas : laki hantar, balik kelas : naik KTM pastu naik ERL pastu naik kete Lily (bengkak sudah kakiku)
  • Balik dari kelas terus tertido sampai malam, tak jadi balik kampung (hip..hip..hoorey!!ops, slh reaksi ni..OMG...huhu)
  • Hari Ahad pergi SOGO cari barang baby & hp hubby - tak dpt gak g kenduri kawen kawan aku (nak hepi ke nak rase serba slh ni..hehe)
Tiap yang berlaku tu ade hikmahnye..so, aku xde lah nak rase terkilan ke ape ke..hehe..dan yang penting sekali dpt gak aku g SOGO beli barang baby..sale lah katakan...kali ni nye shopping baru ku rasa nikmatnye shopping dan nak shopping lagi walau pun byk gak duit terbang..hehe

p/s : pelik dan ajaib bile semalam hanya beli barang baby dan barang hubby ku je..barang aku xde beli langsung pun..errmm....

8 comments:

Cik Fara said...

cian ko.....mmg bengkak kaki tu nnt...jalan je...aku rase sebab kelas sabtu ramai ade hal...selalu kan ahad je mane pena ubah...aku ritu pun dua kelas je...cehhhh.....penat tunggu...baru excited..

mamabetty! said...

eh timah peknen?? waaa xtaw pon..
tahniah..bape bulan dah yg? jge dri n bby bek2 yee =)

zal88 said...

ehem2x..hp ape tu?smpai ke sogo shoping brg baby eh..

Cik Fara said...

hp tu henpon kot leha....

mamabetty : timah nye peyut da besau da baru tau dia peknen...cehhh

mamabetty! said...

fara : hahaha yeke,..bape bulan dah weyh? cian aku kannnn..hihi

Cik Fara said...

aku pun tak tau da bape bulan...5 kot...sebab due dia bulan 1 nnt....

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

rara : tulah..ko 2 kelas, aku 1 kelas je..huhu..lecturer yg patut ngajor kelas ktorang tu pun xtw die kene ngajor..hehe

aku due bln 12 la ra..hehe

leha : Sogo je yg ade sale, tu yg smpi ke sana aku g..mampu beli brg time sale je leha..huhu

aku blikan lakiku samsung gak..

pujie : 6 bulan sudah..

zal88 said...

fara : ak tau hp tu henpon.cme nk tau brand ape je..
timah : samsung note ke..hehe