Friday, 7 August 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitti

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan..Maaf zahir batin..sekarang ni tak ada masa nak update blog.  Bila dah banyak kali makan free barulah teringat nak update blog.  Selama beberapa bulan aku tak update blog ni macam-macam benda jadi tak jadi..huhu..Bersyukur sangat tuhan bantu permudahkan segala urusanku..Alhamdulillah...

Cerita raya tahun ni bagi aku sederhana sangat sebab aku and husband tak beli baju raya pun.  Masing-masing pakai baju yang dah lama beli  tapi tak pernah pakai.  Tahun ni pakat sediakan baju Auni je.  Duit raya pun alhamdulillah tak terasa sangat keluarkan duit sebab kami duk menabung duit RM5 dari awal tahun hari tu..huhu

Tahun ni terasa lain bila tiada lagi puksu..Puksu meninggal 20 April 2015 lalu.  Sedih sangat2..sorang-sorang pak sedara pergi tinggalkan kami.  Sekarang adik beradik mak aku tinggal 3 orang je, mak, pak ngah dan maklang..moga dipanjangkan usia mereka..Amin...

Lagi berita sedih menimpa sahabatku..Takziah leha atas pemergian suami tercinta.  Aku betul-betul terkejut dan macam tak percaya kejadian ni terjadi pada sahabatku..Sabar ea Leha..Insyaallah, sahabat-sahabatmu akan sentiasa ada saat diperlukan..Be strong ye..

Untuk semua sahabat aku ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin".  Kosong-kosong ye..


4 comments:

zal88 said...

tq sahabat..comey auni siap mekap2 lg :)

Siti Rohayu Ayu said...

selamat hari raya mama auni hehe

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

Tabah ea leha...
Ayu : Selamat Hari Raya...dup dap nak tunggu result..huhu

Siti Rohayu Ayu said...

alhamdulillah..result paling best penah dapat.. 3A kot hehehehe