Thursday, 18 November 2010

Hanya Untukmu...

Post ni aku tujukan wt kwn2ku yg msh belum dpt tgk gmbo mase aku ditunangkan dulu..(especially for Bad)
aik, tibe2 aku da b'tunang ek..pelik2...n tibe2 aku kene marah ngn ramai org pasal aku xgtw aku dah b'tunang..ish2..nsb badan..padan muke aku sape suh tunang senyap2..


Tanggal 30 Oktober 2010 bertempat di F.T.A dengan rasminye aku telah ditunangkan dengan encik M_s_o_l_z_m (fill the blank).  aku sendiri cm xcaye apatah lg korang..tibe2 je kn..?hehe
bkn aku xde plan nk tunang, hati dan perasaan aku ni da melonjak2 kegatalan nk b'tunang tp sbb selalu org ckp kt aku(perasan) "ko mude lg..cm bdk2" 2 yg wt aku pk mmg aku mude lg, bley ke jd tunangan org ni..?ish2..


"boley ka tak boley, misti boley" ha,cm ayat 2 la aku pn b'tunang...nampak cm senang je kn nk tunang ni..aku dengan berbekalkan duit yg xbape nk byk, dapat gak la aku beli n tempah baju hijau pucuk pisang mude 2, makeup tebal giler, hantaran 7 balas 9, goodies bag, ape lagi ea...........


sape ckp nk tunang ni senang..?punyelah susah sampi byk rambut aku yg gugur (padahal mmg ade mslh keguguran rambut..huhu) tp semuanye jd senang bile ade mak abah n kakak2 & adik yg m'bantu.
1. gubahan hantaran?xde masalah sbb uteh aku bley wt...
2. brg hantaran? pn xde masalah sbb akak2 aku ade yg sponsor..
    (sib bek akak ade 3 je,klo ade 9 aku da xyah klua duit beli brg hntrn..huhu)
3. jamuan makan? serahkan pada chef handalan - mak n maklang
4. baju?mak lily kan ade, die tailor t'baik...kemain ramai yg puji baju aku 2 cantik,(t'msklah modelnye skli.huhu)
5. makeup?ni yg b'masalah ckit ni..last minit cari..jd kene terima la seadonye..(bkn salah model ea)


ha, ape lg..saksikanlah hasilnye yg xsampai ati aku nk gtw..huhu..









6 comments:

LiaNa YuSoF said...

mak datok.... beghape punye besar da gambar ko... hahaha....

sue. said...

tahniah.....hepinye teng0k die senyum je....

aBoi said...

tahniah 2x...
tapi makeup memang nampak tebal la..
cantik2..

Yan said...

tahniah mak tiemahhhh!!!sesenyap je tunang...nanti menikah jangan senyap2 pulak taw!
pepon santik la u!aww

Ms mAmikO AbUrakOji said...

li:hehe..aku xbape pndi li..tibe2 gmbo 2 jd beso gile...
sue:tq2
daia:tq daia..2la daia..tebal bebeno makeup nye..
yan:tq yan..xsmpt2 nk gtw org, tibe2 aku kene tunang..hehe

zal88 said...

wa..br update ye..