Monday, 7 March 2011

xsabar rasenye!!!

hooooreeeeeyyy!!!!
dalam tempoh beberapa bulan akan datang ni mak n abah akan dapat cucu sulung, aku akan dapat anak buah sulung....bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................!!!!!!!

mungkinkah baby gurl??(ish2...kalo anak akak aku cmni, mesti kes suke tgk cite arab ni..huhu)


atau pun baby boy????tomey2...

tapi kalau kembar cmne pulak ea?syoknye...!!!
hehe..tibe2 lahir dah beso...huhu

belum ape2, aku lak da berangan lebih...imiginasi tinggi sangat ni..hehe...ape2 pun aku harap akak aku sihat sentiasa n xbyk sangat ragam mase pregnant ni..hehe...


p/s: kawan2, kalo ade ape2 petua tuk org pregnant, sila lah share ngn i ye....hehe

6 comments:

wanna @anak pak ndak bun said...

wah uda dah pregent ek..hehehe..

-tiemah aku pon tak sabaq nak dapat anak buah dari pasangan masrolizam dan fatimah wahid..=D..

LiaNa YuSoF said...

statement cik wanna @anak pak ndak bun.... like 70x
hahahaha....

Ms mAmikO AbUrakOji said...

amboi2 cik wana......tu ang kene byk2 la b'doa ye...hehe
cik lily:ewah2...

mAma eNa said...

yess wana!!psgn midi n ude dh tbukti kan3? so the other couple tu kene le fight habis-habisan...tunjukkan keterrOran korg k!!:)

p/s:nk tips???wat appointment ngan i...hehehe...

Ms mAmikO AbUrakOji said...

amboi2 k.ina...kitorang pasangan pemalu...malu nk tunjuk kehebatan ktorang..
hehe..nk bagi tips ke?xyah la wt appointment...kite kan kawan2...huhu

zal88 said...

wa yke...
slmt la mdpt ank buah 1st ye..
i da tmbh ank buah bru pn..
oRg tu ble lg???hihihi