Monday, 26 March 2012

Fikir Dulu Sebelum Jawab

Aku rasa menyesal betul bagi jawapan yang boleh kira bukanlah salah, tapi tak betul semalam..huhu..Tulah tak nak fikir dulu, mulut ni kemain laju je menjawab..tapi faktor kepenatan bermain badminton semalam pun rasenye boleh diambil kira..hehe..Begini ceritanya....

Ketika sedang menonton Mentor 6 sambil berlanding atas carpet pemberian cik lily, selepas kekenyangan menelan burger ayam sepesel buatan sendirik..hehe..(bagus, pas makan baring..tips gemokkan badan ni..)

Hubby : Apa yang paling berharga yang sayang pernah dapat selama hidup ni?
Aku : Rantai emas b bagi..hehe
Hubby : Bagi b, sayang yang paling berharga yang b pernah dapat..
Aku : Errr....orang ingatkan benda...sory =(

Pastu aku rasa bersalah sangat..Nampak sangat materialnya aku...i'm sory b...huhuhu

7 comments:

Cik Fara said...

hiks.....terbukti sudah......

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

tula pasal ra..padahal aku ni mata bukannye pandang wang ringgit tau..huhu

Miss Tasantek said...

itu untung lah kau cakap rantai emas...

balik ni, kau tanye plak,
ape yang buat B happy???

apa pon jawapannya kau terus je peluk die then cakap, dialah yang buat kau happy setakat hari ni. ...

mesti die tacing.
*cakap berdasarkan pengalaman ni:)*

zal88 said...

alala hai..tul gak nsib baik ko ckp rntai emas..klau ko ckp ntah bnde ape2 ntah..hehe

LiaNa YuSoF said...

kadang2 soalan yang mengelirukan kita.. xpela.. ko xde niat pon kan... kalau aku, aku pon ckp benda.. tp kalau tanya siapa? mungkin aku jwb orang... hehehe..

efa said...

hihihi..timah2.. dia bru nk mnje2 dh spoil.. hehe

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

tasya : ha, cdgn yang bernas, t aku try buat ye..tq

leha : hehe...mmg benda tu kot buat masa ni yg plg berharge bg aku..hehe

lily : tulah pasal li..pemikiran kite serupa li..hehe

moos : hehe..nak wt cmne moos, aku ni kurang peka ckit..huhu