Tuesday, 18 January 2011

Retirement

Pehhh....tajuk post dalam bahasa Omputeh...membanggakan....adakah itu petanda aku sudah semakin pandai bercakap omputeh????tentu sekali tidak..tajuk je aku bley tulis dlm omputeh,selebihnye kirim salam jela (bak kata Abg Mie)..sory la kawan2..(aik,ckp omputeh lagi..)i xpandai ckp omputeh2 ni...

penah gak aku try ckp omputeh tp mesti kene gelak..lebih2 ngn tina..=(  
pastu aku penah try rappin tapi sepatah haram dak2 ni xpaham..kena gelak lagi =(
ayat cm sedey je kan..???tp xsedey pun..aku saje bia dak2 ni gelak, saje nk hiburkan diorang...kalo korang nk tw, kawan2 aku tu semua jenis serius2..lagi2 dak l*ha..nk dengar sore die menyanyi punyalah susah..ha, nampak x keseriusan die..huhu...tp sebeno2nye mmg aku xpandai ckp omputeh...so,jgn sape2 gatai nk skeaping omputeh ngn aku ea...AMARAN KERAS!!!

dah melalut ke mane-mane je aku ni..ok2, dah xbanyak mase ni..aku nak mintak pendapat korang sebenarnye..pendapat sape paling bernas, t dak wana bagi hadiah...die sekarang ni da jadi AJK Hadiah group kitorang...hehe..

agak2 korang hadiah ape yg sesuai nk bagi kt bos2 beso ni?KSU kt tempat aku keje ni dah nak pencen...hadiah ape nk bagi ea??tp awal2 aku ckp, bukan aku yg nk bagi, tp tuttt yang nk bagi..aku ni kire pencari hadiah saje...budget dalam RM300...aku n kakak2ku kt opis ni da pening sampai gugur2 rambut ha duk pk present ape nk bagi......(aku mmg ade masalah rambut yg kronik..sape2 ade ubat bley bagi ye)

tolong ea kawan2...help me.....hadiah menanti anda...sila tuntut dengan cik Wana..tuntut jangan xtuntut!!!hehe

p/s : ade bape perkataaan omputeh yang aku sebut dalam entry ni..???hehe

10 comments:

zal88 said...

ehem2..wa2,smpt lg tu ye...tp cm tau je..
serius ni tau..;-p
ak ingt ko nk bg kt KSU..hahaha

wanna @anak pak ndak bun said...

oik2..masa bila lak aku nek taraf jdik ajk hadiah tak bertauliah nie..hahahahah..

boleh je nk claim hadiah..aku bg tiap sorang2..hadiah penampor..hahahaha

ok cadangan..hurm apa kata beli mcm ayat Al-quran yang besar yang selalu org gantung buat hiasan tue..

efa said...

wat/tempah mcm plag/frame gantung2 tu.. letak gmbo die besor2.. n tulis 'tahniah KSU. Selamat bersara. Dok umah diam-diam. Hahaha' iqlas drpd pejabat 'tutttt'.

Ms mAmikO AbUrakOji said...

leha:xkn la aku nk bg kt KSU..die pn xingt besday aku bile..huhu
wana:ha, ok gak tu..agak2 cecah RM300 x?
moos:cadangan ko paling aku suke...tp agak2 ko lah,pas aku tunjuk kt tutt hadiah tu, aku ade lg x kt opis ni..hehe

zal88 said...

biase org bg cm dak2 ni ckp la...
ayt al-quran@frame yg bsr utk gntung tu..
klau tlis ayt tu..cnfirm si 'tutt' bc,trus je u are fired...hahahaha

Ms mAmikO AbUrakOji said...

huhu..kalo nk buat cmtu gak, aku kene tulis kt bawah frame tu..just joking..heh

LiaNa YuSoF said...

bagi jam... hmm... bagi bini baru...
uppssss.. salah pulak... hehehe...

aBoi said...

buat farewell party je..pastu bagi la hadiah kad ucapan yang ada tandatangan bebudak opis.. kalau bagi plaq tu sumer dah biasa la orang2 besar ni dapat..

ko bagi gambo kenangan bebudak opis ko ngan dia.. gambar candid pun ok, masuk dalam frame..

sue. said...

mama..aku slalu bilang omputeh...sokmo kene gelak..p aku bantai tibai je na...heee...

susuegoodday seorang yang keras. =.) ..tapi ati tisu...ngeee

Ms mAmikO AbUrakOji said...

hehe...aku xsekuat ko sue..dak2 ni da bantai gelak je aku terus xnk ckp dah...huhu