Monday, 17 January 2011

sape cakap khurafat xseram???

Tarikh : 14 Januari 2011 (Jumaat)
Masa : 8.00 - 10.00 mlm
Tempat : Sunway Pyramid Convention Centre
Misi : Membeli Peti Ais dan TV

Seperti yang dijanjikan rancangkan, ari jumaat malam sabtu lepas, li2 dan koncu2nye (jangan tanye nape lily bukan aku or tina..huhu) pun bergerak lah berjemaah ke Sunway Pyramid Convention Centre..lepas maghrib kitorang da gerak dengan harapan setinggi gunung dapat lah beli peti ais, mesin basuh dan tv dengan harga yang berpatutan murah.  

kitorang gerak pas maghrib, tp sampai lepas isyak jam 9.10 kot..punyelah jaoh Sunway Pyramid tu (ni semua salah pemandu kereta yg suke nek kete sorang2..bukannye nk share..buat penuh jalan je..xlupe juge salah encik M yg tersalah jalan..huhu)

Bila sampai je kt Sunway Pyramid tu, Cik F (teka lah sape..huhu) terus meluru ke dlm mall,punyelah xsabo2 die ni..risau sangat barang2 murah kt citu abes..tp mmg rezeki berpihak kepada kami sebab time sampai je masih bukak lagi..apelagi, kami pun memulakan operasi mencari barang yg dikehendaki....UR TIME START NOW..!!!!

"Hatiku berdarah ku derita..param2x" byk da barang2 murah da xde..huhu..tp nk buat cmne, aku dah berazam (akhirnye ade pun azam 2011) tuk bawak balik barang..xkisah la, janji kene bwk blk barang..penat wo jalan jaoh2 tp blk dgn tangan kosong..huhu


dan inilah hasilnye....
Peti Ais Sharp RM*99 (2 unit)
TV Haier RM1*** (1 unit)

Mesin Basuh Automatik RM5** (ni lily punye..nak gak!!!)

dan yang paling berhasil ialah........................... HABIS DUIT AKU...!!!!Huhu
p/s : tajuk cm xde kene mengena ea..?hehe..ok2..kaitannye adalah bile duit xde, xdptlah tgk cite khurafat..tp sib bek ade penyelamat......TQ CIK TINA....lain kali belanje lagi ye..disebabkan cik tina blanjelah buat cite khurafat ni makin seram....(lagi xde kene mengena..huhu)

4 comments:

zal88 said...

wa..tv haier lcd ke???
lg advance tu...

LiaNa YuSoF said...

a'ah.. timah nye LCD 32'
huhu... sgt jeles tau x!!!!

timah, mesin basuh aku colour grey la.. bkn putih..wakaka....

zal88 said...

wa yeke..
mmg tgk tv je la ye...;-p

Ms mAmikO AbUrakOji said...

lily: warna putih ea?huhu..patut aku tulis 'gambar sekadar hiasan'..hehe
Leha: wt mase ni tgk tv jela..t sok baru leh tgk peti ais..huhu