Wednesday, 8 February 2012

X.T.V.T 2012

sebab hari ni ramai pakai kaler hijau, so, tema kaler tulisan otomatik warne hijau ye!!


Selamat petang dan salam 1 Malaysia..


Haish, bile dah lame x menulis cmni la ghupenye..ayat yg terkluar semuanye skema2 belaka. Nak kata selalu nengok berite, x juge..huhu


Terbukak gak hati aku ni nk update blog setelah sekian lame....(tergantung ke ayat aku?)
ni pun disebabkan oleh rakan sekerjaku yg baru kutahu mempunyai blognye pun...bunyi ayat aku dah teruk bebeno nmpknye...mintak maap lah ye..


sebelum aku makin merosakkan bahasanye pun, biar lah aku pun senaraikan jela xtvt pun yg entahkan jadi entahkan pun tak tuk tahun 2012 ni..kalau ade pun dana, kelapangan pun, kerajinan, keahlian dan sokongan moral mungkin xtvt ni akan berlangsung dengan jayanye pun adui..marilah same2 kite berdoa pun dan kalau boleh menyumbang untuk memastikan program berjalan lancar pun adui...hikhik...

X.T.V.T 2012
1. Kelas Renang - start kelas 11 Feb 2012 *special thanks to dak tina sebab sudi teman w'pun secara paksarela..huhu*
2. Trip to Kota Kinabalu - 20 - 23 Jun 2012
3. Kelas Menjahit
4. Joging & Gym
5. Kelas Lakonan Majlis Kahwin Leha - Akhir bulan Mei
6. Kelas Vokal Majlis Kahwin Wana - Raya Aidilfitri ke-5
7. Majlis Kahwin Moos - 1 Sept 2012

Cukup lah tu..Lum dpt idea pun lagi nk buat ape..t dah ade idea baru tmbah lg ye..
Sekian, terima kasih.


*Nak letak saya yang menurut perintah ke x ea..???

4 comments:

LiaNa YuSoF said...

oh, jgn lupa msuk tarikh aku..
29 Dis.. (^_^)

p/s: sory xdpt nak teman ko g kelas renang.. i sakit ati tengok baju renang.. & sakit mata / buta tgok diri sendiri pakai baju renang itu.. huhu..

zal88 said...

ehem2x..=p ...wa..msuk kelas mjahit ke..btul2 nk siht ni siap joging ngn gym tu..jd ke??

Ms mAmikO AbUrakOji said...

li..ko nye tarikh 29 Dis ke?tahun ni ea?aku lupe da..(sbnrnye tarikh ape ye ni..hehe)
cik Leha..yg joging tu dah berjaya wt 2x, tp gym tu lm lg..huhu

zal88 said...

peh dasyat ar..=)
li..cntik da 29 dis tahun ni ari sabtu..=)